Ερνέστο Βαλβέρδε: Ένας θριαμβευτής σε αδιέξοδο!!!


Αναμφισβήτητα ο Ερνέστο Βαλβέρδε αποτελεί τον μεγάλο θριαμβευτή της φετινής σαιζόν του ποδοσφαιρικού μας πρωταθλήματος. Δεν ξεκίνησε κανονικά, επιστρατεύθηκε βιαστικά την τελευταία στιγμή και κατόρθωσε να εξασφαλίσει το πρωτάθλημα αρκετά πριν τη λήξη του και με τεράστια διαφορά από τον δεύτερο Παναθηναϊκό. Το σπουδαιότερο είναι ότι η ομάδα του έπαιξε καλό ποδόσφαιρο και δεν χρειαζότανε τη βοήθεια της διαιτησίας που δυστυχώς εδώ στην Ελλάδα αυτή δίνεται από κάτι ψοφοδεή διαιτητάκια προς τις μεγάλες ομάδες χωρίς να τους ζητηθεί αυτό, γιατί λειτουργεί το φαινόμενο: "βασιλικότεροι του βασιλέως". Ας βοηθήσω σου λέει ο άλλος τον Ολυμπιακό ή τον Παναθηναϊκό για να έχω αργότερα την εύνοια τους. Και εγώ είμαι της γνώμης ότι τα περισσότερα διατητικά λάθη σε αυτόν τον κανόνα στηρίζονται.
Μόνο που ο "έρμος" ο Βαλβέρδε αντί να χαρεί τη μεγάλη του επιτυχία βρίσκεται τώρα μπροστά σε αξεπέραστα διλήμματα και σε τραγικά αδιέξοδα: Ο Μαρινάκης από τη μια μεριά και η σύζυγος με τα παιδιά από την άλλη. Και αν η σύζυγος δεν θέλει -και δικαιολογημένα ίσως- να έρθει στην Ελλάδα με τα παιδιά που πάνε σχολείο και μια επιλογή του προπονητή ενός ισπανικού συλλόγου μεσαίας κατηγορίας της πριμέρα ντιβιζιόν θα ήταν κάτι το φυσιολογικό, δεν μπορεί να εγκαταλείψει εύκολα και τον Ολυμπιακό. Και τούτο δεν οφείλεται βέβαια σε συναισθηματισμούς και ψυχικά δεσίματα ούτε στον ...απειλητικό όγκο του Προέδρου του. Είναι βλέπεις εκείνο το Τσάμπιονς Λιγκ και οι όμιλοι στους οποίους θα παίξει απευθείας φέτος ο Ολυμπιακός και τι μεγαλύτερη πρόκληση για έναν νέο σε ηλικία και φιλόδοξο προπονητή για μεγάλη καριέρα;
Γι' αυτό και προσωπικά πιστεύω ότι στο τέλος την εκδοχή αυτή θα ενστερνιστεί ο πανέξυπνος Βάσκος και θα παραμείνει στον Ολυμπιακό!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

"Παίξτε μπάλα ρε μ..νιά έχω να πληρωθώ 6 μήνες"!!!

Το αίσθημα περίεργης χαράς ... ημών των ΑΕΚτζήδων!!!

Γελένα Ισιμπάεβα: ένα λαμόγιο του στίβου στ' αχνάρια του προπονητή της!!!