Έλληνας από τους Αμπελόκηπους ο παππούς του Σουλτάν Αλ Σαούντ!!!


Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες που εξασφάλισαν οι ρεπόρτερ του Sport Bay ο παππούς του νέου αφεντικού του Παναθηναϊκού ήτανε γέννημα και θρέμμα των Αμπελοκήπων, περιοχή Αγίας Τριάδας, με καταγωγή από το Καρπενήσι και από μικρό παιδάκι μπαινόβγαινε στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας. Υπάρχουν και κάποιες πληροφορίες που λένε ότι είχε αγωνιστεί και με τα τσικό της ομάδας του Τριφυλλιού αλλά μπαρκάρισε από νωρίς στα καράβια και δούλευε σε ένα που έπιανε μόνο αραβικά λιμάνια. Και έτσι όταν μετά από λίγα χρόνια ξεμπαρκάρισε και γύρισε στην Αθήνα ήξερε και τα βασικά στοιχεία της αραβικής γλώσσας.
Το περίεργο όμως είναι που ο δαιμόνιος αυτός Καρπενησιώτης κατόρθωσε να μπει στην Αυλή του τότε Σαουδάραβα βασιλιά Ιμπν Σαούντ με έναν στην κυριολεξία κινηματογραφικό τρόπο. Συγκεκριμένα το 1964 στα γυρίσματα της ταινίας "Ο Εμίρης και ο Κακομοίρης" που γίνονταν στο Χίλτον συνέπεσε να βρίσκεται εκεί και η βασιλική οικογένεια της Σαουδικής Αραβίας που όπως θα θυμούνται οι παλαιότεροι ερχόταν τακτικότατα στην Αθήνα. Ντυμένος λοιπόν Άραβας ο δικός μας και εκμεταλλευόμενος την αναστάτωση με τους πραγματικούς πρίγκιπες και το κινηματογραφικό συνεργείο με τους ηθοποιούς με τις κελεμπίες, κατόρθωσε να εισχωρήσει στην πολυπληθή βασιλική ακολουθία και να αποκτήσει πολύ γρήγορα την πριγκιπική ιδιότητα που κατέχει τώρα ο εγγονός του.
Και επειδή το "Τσάκας" είναι όνομα της Ευρυτανίας υπάρχουν βάσιμες υποψίες ότι ο ευτραφής εκπρόσωπος του μπορεί να είναι και συγγενικό του πρόσωπο, κάτι που οσονούπω τα λαγωνικά μας  θα ανακαλύψουν. 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το αίσθημα περίεργης χαράς ... ημών των ΑΕΚτζήδων!!!

Γελένα Ισιμπάεβα: ένα λαμόγιο του στίβου στ' αχνάρια του προπονητή της!!!

Μίμης Παπαϊωάννου: Ο Γκάλης του ποδοσφαίρου μας!!!