Ντούσαν Μπάγεβιτς: Και απλήρωτος επί ενάμιση χρόνο και ...δαρμένος!!!

Όπως έγραψαν "ΤΑ ΝΕΑ", απλήρωτος επί ενάμιση χρόνο εργαζόταν ο Ντούσαν Μπάγεβιτς κατά την τελευταία του θητεία στην ΑΕΚ και προσπαθούσε να βγάλει την ομάδα από το τέλμα, αντιμέτωπος με τεράστια και ποικίλα προβλήματα. Και αντί για το ευχαριστώ εισέπραξε ο άνθρωπος λοιδορίες και προπηλακισμούς από τους οργανωμένους ανεγκέφαλους της εξέδρας ενώ αντιμετωπίστηκε απαξιωτικά από κάποιους εστέτ της κερκίδας των επισήμων. Ο Μπάγεβιτς έφυγε πικραμένος , αλλά -όπως έγραψε η ίδια εφημερίδα- ουδέποτε ζήτησε τα χρήματα που του οφείλονται . Για να διευκολύνει την Ένωση σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία.
Μόνο που εμείς θα το προχωρήσουμε λιγάκι το πράγμα και θα πούμε και κανα όνομα βρε παιδί μου, γιατί έτσι αφηρημένα οι καταγγελίες δεν έχουν και πολύ νόημα. Θα αποκαλύψουμε και τον ...εγκέφαλο των ...ανεγκέφαλων. Και δεν είναι αυτός στον οποίο πάει ο νους σας, όχι δεν είναι ο Χτζηχρήστος που ίσα-ίσα πίεσε τον Αδαμίδη να μη διώξει τον Σερβοέλληνα τεχνικό, είναι ο "ευυπόληπτος" και μειλίχιος κύριος Γρηγόρης Ψαριανός μέλος του ελληνικού κοινοβουλίου, δημοκράτης στα λόγια και μέγας συνωμότης και σκευωρός στην πράξη.

Σχόλια

  1. Δυο blogs προσωπικά και άλλα δυο που συνεργάζεσαι θα σε αναδείξουν blogger της χρονιάς. Από καρδιάς, καλή δύναμη και καλές αναρτήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σ' ευχαριστώ Τάκη για τις ευχές σου!
    Όσο για την πρωτιά: πιο κοντά στο ...γηραιότερος βρίσκομαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

"Παίξτε μπάλα ρε μ..νιά έχω να πληρωθώ 6 μήνες"!!!

Το αίσθημα περίεργης χαράς ... ημών των ΑΕΚτζήδων!!!

Γελένα Ισιμπάεβα: ένα λαμόγιο του στίβου στ' αχνάρια του προπονητή της!!!